Sinnet Tiwaz

Dansk billedkunstner

Sinnet Tiwaz kunst er solgt i Norge, Sverige,  Danmark, USA, Australien og Tyskland og indgår i mange danske private kunstsamlinger.

Sinnet Tiwaz er en dansk billedkunstner med et globalt livssyn. Hendes kunst bevæger sig i fortid og nutid med et stærkt fokus på myterne og mellemrummene. I sin kunst arbejder Sinnet med at skabe forskellige stadier af bevidsthed og opfattelse og en iver efter at efter at kunst skal sanses i stedet for at opfattes rationelt.
Som kunstner er Sinnet Tiwaz storyteller og hendes værker arbejder i fortid, nutid og skift i virkeligheder, kontrastfyldte overtoner. Lys og mørke går hånd i hånd i takt med idylliske og smukke romantiske farvenuancer; ofte i samme værk. Se nogle af Sinnets værker her.

Gådefuldt og kompetent er ord som kommer til én, når man står over for et hvilket som helst maleri af den nordiske kunstner.
Det er svært ikke at mærke, at der er meget mere på spil, end det der møder øjet.

” Personligt elsker jeg bredden og dybden i fortidens historiefortællere, som forstod vigtigheden af værdier som sjæl og ånd igennem kraftfuld fortællekunst. I dag har vi stadig brug for legenderne fra sangvinske grækere, First Nations og tankevækkende Jungianske overvejelser som kontrast til vores tæmmede logik og fornuft”. Sinnet Tiwaz

Back to Top